Rokiškio rajono 5-8 klasių mokinių Eurovizijos konkursas

          Gegužės 8 d. Pandėlio gimnazijos 5 klasės mokinė Vaigintė Č. ir 7 klasės mokinės Gabija C., Gabija D. ir Liepa D. vyko į Rokiškio rajono savivaldybės švietimo centro organizuotą pirmąjį Rokiškio rajono 5-8 klasių mokinių Eurovizijos dainų konkursą. Konkurse dalyvavo 9 vokalistai, duetas ir 2 muzikinės grupės iš Rokiškio Juozo Tūbelio, Senamiesčio progimnazijų, Kamajų Antano Strazdo, Pandėlio ir Obelių gimnazijų.           Dalyviai atstovavo įvairioms Europos šalims: Lietuvai, Latvijai, Vokietijai, Portugalijai, Didžiajai Britanijai, Moldovai. Konkurso dalyviai turėjo ne tik sudainuoti dainą, bet ir pristatyti šalį ir save, kaip atlikėją. Pandėlio gimnazijos atstovus pristatė Viltė A. ir Viltė V. ( 7 klasė).
            Eurovizijos konkurso nugalėtoja tapo mūsų gimnazijos vokalistė Gabija D., tad viešnios teisėmis mokinė dalyvaus rudenį vyksiančiame Rokiškio rajono 9-12 klasių mokinių Eurovizijos konkurse.
Eurovizijos konkursui mokines paruošė anglų kalbos mokytoja metodininkė Ala Krasauskienė ir Pandėlio UDC dainavimo studijos „Pandėlio balsiukai“ mokytoja Vilma Likienė.

                                                                                                    Anglų kalbos mokytoja Ala Krasauskienė

spacer