Išvyka į Panemunio biblioteką

     Mūsų gimnazijos pradinukams dažnai pamokos vyksta už mokyklos ribų. Žvarboką balandžio 12-os dieną pirmokai ir trečiokai svečiavosi Panemunio bibliotekoje. Bibliotekininkė Elena Baronienė džiaugėsi, kad trečiokai lankosi jau penktą kartą, ir sveikino pirmokus, atvykusius į Panemunį pirmąsyk.
   Pasižvalgę po biblioteką, mokiniai patogiai įsitaisė ir klausėsi bibliotekininkės skaitomos Jurgos Vilės knygutės ,,Chameleono sapnai“. Mokiniai ne tik klausėsi, bet ir dalyvavo: dėliojo chameleono spalvų dėlionę. Po to, klausydamiesi Laimos Zulonės eilėraštukų iš knygutės ,,Spalvoti pieštukai“, jie piešė ir spalvino bendrą piešinį. Padainavę smagią dainelę apie spalvas, prisiminę spalvų reikšmes, linksmai pažaidę žaidimų aikštelėje, pradinukai dekoravo didįjį velykinį margutį.
Laikas atliekant įvairias veiklas prabėgo labai greitai, bet prieš išvykdami visi aplankė Panemunio ,,Angelą“, piliakalnį.
Visi nuoširdžiai dėkojame pirmoko Edgaro mamai, bibliotekininkei Elenai, už sumaniai integruotas lietuvių kalbos, gamtos mokslų, dailės, muzikos, fizinio ugdymo pamokas Panemunio bibliotekoje ir tikimės, kad dar ne kartą būsime pakviesti joje apsilankyti.
                                                                                         Mokytojos Renata Kiburienė ir Irena Veikšrienė

spacer