Viktorina ,,Aš tikrai myliu Lietuvą…“

     Minint Lietuvos Konstitucijos dieną, rajone vyko rajono pradinių klasių mokinių viktorina ,,Aš tikrai myliu Lietuvą…“. Šiemet tai jau septintą kartą organizuotas renginys, kuriame dalyvavo penkios rajono ketvirtokų komandos. Gerai nusiteikę dalyviai rinkosi į Rokiškio krašto muziejų, kur ir vyko viktorina.
Iš pradžių kiekviena dalyvių komanda turėjo prisistatyti, o kas vyko toliau – mokytojoms nežinoma. Komandas ruošusios ir atlydėjusios mokytojos buvo pakviestos apžiūrėti muziejuje veikiančią parodą ,,Dvaro mada“, filmą apie sūrio kelią ir paragauti skanios arbatos.
Viktorinai pasibaigus, vyko komandų apdovanojimai. Smagu, kad mūsų gimnazijai atstovavusios ketvirtokės Saulė S., Faustėja P., Jorė Č. ir Monika R. pasirodė labai gerai ir tik vienu tašku atsiliko nuo komandos – nugalėtojos.
Po viktorinos mergaitės džiaugėsi kiekviena gavusi po vardinę padėką, ,,Vaikų konstituciją“, knygą – istorinę pasaką ,,Rokiškio dvaro lėlių namelis“ ir saldžių prizų. Taip pat jos pasidžiaugė, kad buvo labai įdomu ir smagu dalyvauti tokioje viktorinoje. Mokinėms labiausiai patiko ieškoti straipsnių Konstitucijos puslapiuose bei atspėti, kur ir koks istorinis objektas yra.
Dėkojame organizatoriams už puikų renginį, o dalyviams – už žinias.

Mokytoja Renata Kiburienė

spacer