Trečiokų išvyka į Rokiškį

        Gruodžio 13 d. 3ab klasių mokiniai vyko į Rokiškį. Iš pradžių mokiniai apsilankė Rokiškio krašto muziejuje ir apžiūrėjo parodą ,,100-mečio Kalėdų eglutė“, pasidžiaugė mūsų mokyklos mokinių darbais, susirado savo eglutes ir prie jų nusifotografavo.
     Po to pradinukai dalyvavo edukacinėse pamokėlėse. Pamokėlėje ,,Senoviniai matavimo vienetai“ mokiniai turėjo galimybę ne tik susipažinti su senoviniais matavimo vienetais, bet ir praktiškai pamatuoti, pasverti. Edukacinėje pamokoje ,,Rankų darbo muilo paslaptys“ trečiokai sužinojo, kaip gaminamas muilas, ir patys savo rankomis pagamino kalėdinę dovanėlę artimiesiems – pasirinkto kvapo ir formos muiliuką.
        Po pamokėlių mokiniai susitiko su Kalėdų Seneliu, dainavo, deklamavo. Vėliau trečiokėliai nuėjo į ,,Kalėdų Senelio paštą“ ir perdavė nykštukui parašytus Kalėdų Seneliui laiškus.
Po įvairių veiklų muziejuje pradinukai patirtus įspūdžius aptarė picerijoje ,,Pipirini pizza“. Čia ne tik ragavo skirtingų skonių picas, bet ir mokėsi kultūringo elgesio prie stalo.
                                                                                   Mokytojos Irena Veikšrienė ir Daiva Girdvainienė

spacer