„Pasimatuok profesiją AB „Rokiškio sūris“

    AB „Rokiškio sūris“ pakvietė rajono gimnazistus ,,pasimatuoti“ profesiją jų įmonėje. Balandžio 10 d. keturiolika mūsų gimnazistų pasitiko personalo direktorė Aušra Zibolienė ir būrys darbuotojų. Atvykusius iš įvairių mokyklų mokinius pasveikino AB „Rokiškio sūris“ direktorius Dalius Trumpa ir papasakojo apie sėkmingai gyvuojančią įmonę. Gimnazistai apžiūrėjo gamybines patalpas, robotizuotus įrengimus, stebėjo sūrio gaminimą.
Vėliau mokiniai pasidalino į profesines grupeles ir galėjo susipažinti su konkrečių profesijų darbu ir specifika, užduoti klausimų. Karjeros galimybės čia tikrai plačios: gamyba, pardavimai, rinkodara, finansai, informacinės technologijos, logistika, pirkimai, personalo valdymas, darbų sauga ir aplinkosauga.
Pabaigoje mokinių laukė sūrio degustacija, dovanos ir burtų keliu atrinktiems dviem mokiniams vasarą padirbėti įmonėje. Laimė nusišypsojo Kamajų gimnazistams. Pandėliečiai neliko nuskriausti, jie gavo padėką už gausų ir aktyvų dalyvavimą veiklinimo projekte bei labai skanių varškės sūrelių.
Dėkojame AB „Rokiškio sūris“ už galimybę ,,pasimatuoti“ profesiją, už suteiktą transportą ir dovanėles.
                                                                                      Karjeros specialistė Eglė Glemžienė

spacer