Dailyraščio konkursas „Lietuva, Tėvyne mūsų!”

   Gimnazijoje vyko dailyraščio konkursas „Lietuva, Tėvyne mūsų !“, skirtas Kovo 11-ajai ir Lietuvių kalbos dienoms paminėti. Jame dalyvavo 3-4 , 5-8 , I-II g klasių mokiniai, mokytojos. Rašiusieji V. Kudirkos „Tautišką giesmę“ ne tik patobulino rašyseną, bet ir turėjo progą prisiminti Lietuvos himną.
Geriausiais darbais pradinukų grupėje pripažinti 3 klasės mokinių Vyto G. (1 vieta)ir Robertos V. (2 vieta) bei 4 klasės mokinio Donato L. (3 vieta) dailyraščiai. 5-8 klasių grupėje gražiausiai parašė 7 klasės mokinė Kristina D. (1 vieta), 5 klasės mokinė Ugnė K. (2 vieta) ir 7 klasės mokinė Ugnė T. (3 vieta). Negausiai dalyvavusioje gimnazistų grupėje laimėjo IIg klasės mokinė Edita S.. Šiek tiek gaila, kad ne visi parašyti darbai dėl rašybos ar skyrybos klaidų buvo vertinami.
Džiugu, kad aktyviai dailyraštį rašė ir mokiniams parodė tinkamą pavyzdį mūsų mokytojos R. Greviškienė, V. Karaliūnienė, I. Veikšrienė, R. Kiburienė. Mokytojos I. Putkienė ir R. Vaičėnienė pateikė net po kelis parašytus variantus.
   Dėkojame visiems dalyviams ir sveikiname nugalėtojus. Dailyraščio darbų parodą galite pamatyti bibliotekoje.

                                                                                  Bibliotekininkės Regina Baltušienė, Vida Baužienė

spacer