Konkursas ,,Eilės vaikystei ir Lietuvai“

   Artėjant Kovo 11-ajai, 1-4 klasių mokiniai ruošėsi ir dalyvavo raiškaus skaitymo konkurse ,,Eilės vaikystei ir Lietuvai“. Pirmasis turas vyko klasėse. Patys geriausi klasių skaitovai pateko į mokyklos raiškaus skaitymo konkursą.
Antrajame ture iš 1-2 klasių dalyvavo po keturis, o iš 3-4 klasių – po penkis skaitovus. Konkurso komisijai: Pandėlio gimnazijos bibliotekininkei Reginai Baltušienei, Pandėlio miesto bibliotekos bibliotekininkei Virginijai Konstanblackienei ir mokytojai Violetai Veščiūnienei, teko gana sunki užduotis – išrinkti pačius geriausius skaitovus.
Tarp 1-2 klasių mokinių 1-ąją vietą užėmė – Beatričė Š.(2 kl.), 2-ąją – Urtė K. (1 kl.), 3-ąją – Domantas Š. (1 kl.)
    3-4 klasių mokinių grupėje 1-oji vieta skirta Saulei S. (3 kl.), 2-oji – Jorei Č. (3 kl.), 3-oji – Donatui L. (4 kl.). Kiekvienas konkurso dalyvis gavo padėką už dalyvavimą ir knygų skirtuką – plunksną. Konkurso prizinių vietų laimėtojai buvo apdovanoti rėmėjų dovanotomis knygomis ir diplomais.
Pirmų ir antrų vietų laimėtojai kovo 15 d. nuotoliniu būdu dalyvavo rajoniniame skaitovų konkurse, kuris, atsižvelgus į šių dienų situaciją, buvo pavadintas ,,Eilės vaikystei, Lietuvai ir Ukrainai“. Eiles skaitė patys geriausi rajono 1-4 klasių skaitovai. Už dalyvavimą mokiniai buvo apdovanoti organizatorių padėkomis. Ačiū skaitovams.
                                                                                                              Mokytoja Renata Kiburienė

spacer