Respublikinė paroda „Mano mylimiausias laukinis gyvūnas“

     Gimnazijos antrokai Jorė Č., Roberta V., Astijus D. ir Martynas J. dalyvavo Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejaus organizuotoje respublikinėje ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo lavinimo ugdymo įstaigų vaikų piešinių virtualioje parodoje „Mano mylimiausias laukinis gyvūnas“, skirtoje pasaulinei Žemės dienai paminėti. Pasirinkta dailės technika pradinukai piešė ir siuntė darbus į parodą.
     Parodoje dalyvavo daugiau nei 900 vaikų iš visos Lietuvos. Organizatoriai įsitikino, kad dalyviai yra tikrai aktyvūs ir kūrybingi. Tačiau ar gerai pažįsta savo mylimiausią laukinį gyvūną? Ar žino, kur jis gyvena, kuo maitinasi ir kokiam gyvūnų būriui, šeimai priklauso? Kad būtų atsakyta į šiuos klausimus, muziejaus darbuotojai iki vasaros vidurio kiekvieną penktadienį pateiks žaismingus klausimynus apie gyvūnus. Tad vaikai galės ne tik pasitikrinti savo žinias apie juos, bet ir apžiūrėti savo, klasės draugų ir kitų Lietuvos vaikų kūrybinius darbus.
      Kiekvieną penktadienį rubrika „Pasitikrink žinias”. Pirmasis interaktyvus klausimynas „Pasitikrink žinias apie katinių šeimos atstovus“: http://bit.ly/2ODMxl2
Virtualios parodos nuoroda: http://bit.ly/2P65VGU
Už dalyvavimą parodoje mokiniai gavo organizatorių padėkas.

                                                            2 klasės mokytoja Renata Kiburienė

spacer