Projekto „eTwinning“ stovykla ,, Ateities pilietis“

    Rugsėjo 26-27 d. penki mūsų gimnazijos mokiniai dalyvavo programos „eTwinining“ mokinių stovykloje „Ateities pilietis“. Į stovyklą atvyko mokiniai iš mokyklų, kurios laimėjo ,,Geriausios ,,eTwinning“ mokyklos“ konkursą. Mūsų gimnazijai atstovavo Žygimantas S. ir Kornelija P. ( IIg ), Greta S., Viltė A. ir Viltė V. (Ig ).
    Stovykla vyko ,,Tony Resort“ poilsio ir pramogų parke netoli Trakų. Užsiėmimų metu mokiniai įgijo naujos patirties, susipažino su naujais draugais, dalyvavo įvairiose veiklose. Ypač visiems patiko dirbti su žurnalistais Karoliu Vyšniausku ir Mindaugu Drigotu – jų darbai įvertinti tarptautiniuose multimedijos žurnalistikos konkursuose.
    „Tai buvo pati tobuliausia stovykla! Šioje stovykloje viskas buvo lyg iš pasakos…. Tik atvažiavusi išvydau neapsakomo grožio aplinką ir viešbutį. Stovykloje dalyvavo patys aktyviausi mokiniai iš visos Lietuvos. Labai džiugu, kad ir mūsų mokykla buvo viena iš geriausių. Mus pasitiko labai jaukus kolektyvas. Žaidėme susipažinimo žaidimus, išmokome priimti svarbius sprendimus ir ieškoti argumentų. Po nerealiai skanių pietų mus pasitiko žurnalistai Mindaugas ir Karolis. Jie mus mokė kurti multimedijų pasakojimus. aiškino, kaip galima naudojantis socialiniais tinklais išspręsti svarbias problemas.
   Negaliu žodžiais perteikti savo jausmų, bet tai buvo pati vertingiausia stovykla mano gyvenime. Pasisėmiau neapsakomai daug žinių ir drąsos! Išmokau, kad visada svarbiausia tikėti tuo, ką darai! Net negalėjau pasvajoti, kad kada nors nuvyksiu į tokią nepakartojamą „pasakų šalį”. Labai dėkoju mokytojai, kuri suteikė galimybę ten nuvykti! Taip pat dėkoju Kornelijai, Viltei A., Viltei V. ir Žygimantui už puikiai praleistą laiką!“ (Greta S.)

                                                                                                     Rusų kalbos mokytoja Larisa Tichonova

dav

sdr

dav

dav

dav

spacer