„eTwinning“ programos profesinio tobulėjimo stažuotė Belgrade

      Birželio 4-6 d. teko dalyvauti „eTwinning“ ambasadorių stažuotėje, kuri vyko Belgrade, Serbijoje. Stažuotės renginiuose dalyvavo apie 160 dalyvių iš 37 šalių.


„eTwinning“ ambasadorių profesinio tobulėjimo seminarai – tai renginys, kuris organizuojamas siekiant suteikti daugiau žinių, kaip geriau ir efektyviau naudotis įvairiais IT įrankiais ir įgyti profesinių įgūdžių.
       eTwinning“ programos ambasadoriai turėjo galimybę bendrauti su savo kolegomis iš skirtingų šalių, tobulinti bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, dalintis gerąja patirtimi ir kurti idėjas, kurias vėliau įgyvendins savo darbe.
        Buvo įdomu sužinoti, kaip dirba kitų Europos šalių ambasadoriai, kokius įrankius taiko. Renginio metu patobulinau anglų ir vokiečių kalbos įgūdžius. Pradžiugino ir tai, kad buvau kalbinta rusiškai ir radau naujų partnerių veikloms ir projektams.
         Stažuote esu labai patenkinta. Grįžau kupina gerų įspūdžių apie šalį ir jos gyventojus. Serbijoje nesu buvusi, tad buvo įdomu pažinti šalies kultūrą, aplankyti įžymias šalies vietas. Be to, stažuotėje susipažinau su aktyviais žmonėmis, pasisėmiau naujų idėjų, išmokau dirbti su naujais įrankiais.
                                                                                                Rusų kalbos mokytoja Larisa Tichonova

spacer