Iniciatyva „Move2Learn, Learn2Move“

      Tik neseniai dalijomės įspūdžiais iš „eTwinning“ projektų apdovanojimų ceremonijos, o šiandien mus pasiekė dar viena maloni iniciatyvos „Move2Learn, Learn2Move“ naujiena. Europos Komisija atsiuntė laišką, kuriame informuoja, kad vienas iš apdovanotų projektų, t.y.,, Mūsų pomėgiai ir interesai“, gavo finansavimą (nors ir „eTwinning“ veiklos nefinansuojamos) aplankyti vieną iš projekto partnerių.


               Iniciatyva „Move2Learn, Learn2Move“ siūlo jaunimui galimybę keliauti į kitas ES šalis, keistis savo mokymosi patirtimi ir stiprinti Europos dvasią.
Ši iniciatyva suteikia galimybę pakeliauti po Europą mažiausiai 5000 šešiolikmečių ir vyresnių jaunų žmonių, dalyvaujančių edukaciniuose projektuose. Laikydamiesi suplanuoto kelionės maršruto ir būdo, mokiniai keliaus nuo 2017 m. rugpjūčio 1d. iki 2018 m. gruodžio 31 d.
        Programai „eTwinning“ suteikta teisė atrinkti asmenis, kuriems bus įteikti kelialapiai. Keliauti galės mokytojai ir mokiniai, kurie dalyvavo projektuose „eTwinning“ ir kurie šiais metais pateikė paraišką nacionaliniam kokybės ženkleliui gauti.
Labai džiaugiamės savo laimėjimu.

                                                                                       Rusų kalbos mokytoja Larisa Tichonova

spacer

Leave a reply