1-6 klasių konkursas „Piešiame ir lipdome gražiausią lietuvišką žodį“

       Gimnazijoje minėdami Lietuvių kalbos dienas organizavome konkursą „Piešiame ir lipdome gražiausią lietuvišką žodį“.1-4 klasių mokiniai savo darbus skyrė Vasario 16-ajai. Jie labai aktyviai dalyvavo konkurse. Gražiausius darbus talpinome Pandėlio gimnazijos facebook paskyroje. Daugiausia simpatijų sulaukė Vytenio Kubiliaus žodis „Ačiū“. Jo labai gražiai pateiktas žodis surinko net 50 „patiktukų” ir laimėjo 1-ąją vietą. 2-oji vieta skirta 1 kl. mokiniui Martinui Mikniui, labai gražiai pateikusiam net du žodžius. Trečioji vieta – 3kl. mokiniui Justinui Spetylai, už tris skirtinga technika originaliai sudėliotus žodžius surinkusiam 20 „patiktukų”.
5-6 klasių mokiniai gimtąją kalbą garsino Kovo 11-osios proga. Aktyviausiai konkurse dalyvavo šeštokai.Jie ir tapo konkurso nugalėtojais. 1-oji vieta atiteko Godai Čygaitei, 2-oji vieta- Kerniui Sangailai ir 3-oji vieta- Danielei Čiučelytei.
Visi nugalėtojai apdovanoti medaliais. Dėkojame konkurso dalyviams už išradingumą ir gimtosios kalbos puoselėjimą, balsavusiems už dalyvių palaikymą, mokytojai Rimai Žėkienei už medalių parūpinimą.
                                                      Gimnazijos bibliotekininkės Regina Baltušienė ir Vida Baužienė

spacer