Virtualus Šimtadienis

       Vasario 26 d., penktadienį, vyko virtualus Šimtadienis. Šventėje dalyvavo ne tik abiturientai, renginį organizavę vienuoliktokai, bet ir gimnazijos direktorė Jūratė Kavoliūnienė ir pavaduotoja ugdymui Alia Melvydienė, keletas dešimtokų.
       Šimtadienio metu gimnazijos direktorė ir pavaduotoja pasveikino abiturientus, palinkėjo jiems atkaklumo ruošiantis egzaminams, stiprybės.
     Vėliau vienuoliktokai surengė abiturientams daug virtualių išbandymų: dvyliktokai dalyvavo „Kahoot“ viktorinoje, įgarsino „Titaniko“ ištrauką, skaitė memus, repavo, atpažino garsenybes, kūrė istorijas, sakė greitakalbes, atliko sportines užduotis, komentavo krepšinio varžybas.
Taip pat renginyje abiturientai turėjo galimybę prisiminti laikus, kai buvo pradinukai: žiūrėjo pradinėse klasėse paruoštą šokį, vaidinimą.
     Nors ir dabartinė situacija tikrai nebuvo palanki organizuoti šimtadienį, tačiau vienuoliktokai šventei paruošė keletą filmuotų epizodų, skaidres apie dvyliktokų vaikystę, dabartį ir ateitį, padovanojo virtualų kalendorių.
Renginio organizatoriai labai dėkoja pradinių klasių mokytojai Rimai Vilkienei už išsaugotus vaizdo įrašus ( šokį, kalėdinį vaidinimą), buvusioms auklėtojoms Larisai Tichonovai, Virginija Adomėnienei ir visiems mokytojams, kurie suteikė nemažai informacijos apie abiturientus.
                                                                                                     IIIg klasės auklėtoja Virginija Danienė

spacer