„eTwining“ projektas „Tau, Lietuva!“

        Mūsų gimnazijoje gražiomis veiklomis paminėtas Lietuvos 100 – metis. „eTwinning“ programos dalyviai savo veiklomis prisidėjo prie bendrų mokyklos renginių.


        Artėjant iškilmingai datai ne vienas žmogus susimąstė, kodėl didžiuojamės Lietuva ir savimi? Šis projektas – tai galimybė įgyvendinti gražius ir prasmingus dalykus, garsiai pasakyti, už ką esam dėkingi Lietuvai, pranešti, kad didžiuojamės savo maža šalimi.
     Projekto „Tau, Lietuva!“ tikslas – integruojant įvairių mokomųjų dalykų programas formuoti mokinių pilietinę nuostatą, pasididžiavimą savo šalimi.
      Į projekto veiklas aktyviai įsijungė visų klasių mokiniai per įvairias pamokas. Vyko diskusijos ir interviu, skambėjo dainos ir buvo kuriamos eilės, rengiamos piešinių parodos įvairiomis technikomis, stendai su informacija apie gimtąjį kraštą, jo istoriją ir gražiausias vietas. Džiaugėmės tuo, kad ir mokyklos vadovai taip pat dalyvavo šiame projekte.
        Tačiau savo aktyvumu visus nurungė septintokai. Jie inicijavo veiklas, kūrė filmukus, pristatė savo sukurtus produktus ir veiklas mokyklos bendruomenei.
      Taip diskutuodami, pasitardami tarpusavy, su tėvais, mokytojais mokiniai išreiškė padėką savo Tėvynei. Dėkojame visiems už darbą, ačiū, kad esame kartu!
          Daugiau informacijos: https://twinspace.etwinning.net/57802/home

                                                                                                         Rusų kalbos mokytoja Larisa Tichonova

spacer