Saugesnio interneto savaitė 2020

   Tradiciškai vasario mėnesį gimnazijoje vyksta Saugesnio interneto savaitė. Jos metu organizuojamos integruotos užsienio kalbų ir informacinių technologijų pamokos, diskusijos ir debatai.
    Šiais metais anglų kalbos pamokose mokiniai kūrė plakatus, sprendė kryžiažodžius. Per rusų kalbos pamokas gimnazistai žiūrėjo filmukus apie saugų elgesį internete, aptarė įvairias situacijas, dalyvavo viktorinoje, kūrė prezentacijas ir koliažus, rengė stendus.
    Vasario 11 d. 7 klasės mokiniai vyko į Saugesnio interneto renginį Kaune, vykusį Žalgirio arenoje. Į renginį pakviesta Pandėlio gimnazijos komanda ,,Saugintukai“ su kitomis Lietuvos mokyklų komandomis (jų dalyvavo 20) priėmė vieną iš 6 iššūkių ir renginyje „Saugesnio interneto diena 2020“ kartu su ekspertais užkūrė tikrą saugaus interneto idėjų generatorių. Mokiniai tyrinėjo įvairias saugaus elgesio problemas ir ieškojo sprendimų.
Diena buvo labai turininga ir naudinga. Mokiniai susipažino su naujais žmonėmis, įgijo naujų žinių.         Ypatingai gerai pasirodė Dovydas M.. Renginio dalyviai buvo apdovanoti smulkiais suvenyrais ir gerai nusiteikę grįžo namo.

 Daugiau informacijos apie dalyvavimą renginyje: https://kaunas.kasvyksta.lt/2020/02/11/video/tiesiogiai-is-zalgirio-arenos-saugesnio-interneto-ideju-pristatymas/?fbclid=IwAR2J1LNlJGcYeflUtQkIc_j9GSgu9YI5uCGQLp5-1iSNhz8ONgIytT8EwAg
                                                                                  Rusų kalbos mokytoja Larisa Tichonova

Saugesnio interneto savaitė 2020

 

spacer