Vaikai – vaikams apie Kalėdas

     Prieš pat gražiausias metų šventes užpuolusios ligos sužlugdė pradinukų kalėdinį koncertą ,,Pasigausiu snaigę“ . Teko imtis nenumatytų veiksmų ir atsukus laiko ratą atgal surengti šventinę popietę – koncertą ,,Vaikai – vaikams apie Kalėdas“ sausio 10 d.. Šventinę popietę vedė mokytoja Renata ir jos pagalbininkės Jorė, Saulė bei Faustėja.
Tą dieną priešmokyklinukai bei 1-4 klasių mokiniai rinkosi į šventiškai papuoštą salę. Priešmokyklinukai pasirodė pasipuošę mažiausių nykštukų ir gražiausių snaigių kostiumais. Pirmokai buvo pavirtę į ledinukus, antrokai – į nykštukus ir nykštukes, tarp kurių buvo galima surasti ir Kalėdų Senelio antrininką. Trečiokai visus linksmino būdami besmegeniais, o ketvirtokai – šventiškai pasipuošusiais vaikais.
Vos tik įžengus Kalėdų Seneliui, kuris dar vis lūkuriavo mažųjų ir neišvyko į Laplandiją, mokinių veidus užliejo džiugi šventinė nuotaika. Kiekvienos klasės mokiniai buvo paruošę net po kelis pasirodymus. Jie mielai šoko, dainavo, deklamavo, improvizavo ir nuoširdžiai džiaugėsi šventės akimirkomis. Už kiekvieną bendraamžių pasirodymą jie negailėjo nei džiugių šūksnių, nei plojimų.
   Šventės pabaigoje mokytoja Ramutė ir Kalėdų Senelis saldžiais prizais ir padėkos raštais apdovanojo parodos ,,Kalėdinis stebuklas“ dalyvius.
    Už nuoširdžią popietę Kalėdų Senelis vaikams atsidėkojo dovanomis ir įsiamžino klasių foto sesijoje.
    Dėkojame Kalėdų Seneliui, kad mūsų nepamiršo, vaikams ir mokytojoms už puikų pasiruošimą šventei. Renginys įtrauktas į 4K veiklas, o jo reikšmė apmąstyta mokiniams reflektuojant.

                                                                                                            Mokytoja Renata Kiburienė

spacer