Mokinių tarybos organizuota išvyka

      Lapkričio 8 d. Pandėlio gimnazijos Mokinių taryba organizavo ekskursiją. Ekskursija buvo organizuota mokinių tarybos nariams ir mokiniams, dalyvavusiems akcijoje ,,Apibėk mokyklą“. Į šią akciją labai aktyviai įsijungė 6 klasės mergaitės Emilija, Kamilė, Aja ir Estela bei IIg klasės mokinys Tomas S.. Buvo ir daugiau dalyvių, tačiau ne visiems užteko ištvermės. Mokinių taryba nuoširdžiai sveikina dalyvavusius.
     Į ekskursiją vyko ir 4 klasės mokinukės Jorė ir Roberta. Jorė buvo apdovanota už pagalbą beglobiams gyvūnams. Ji daugiausiai atnešė maisto ir kraiko gyvūnėliams. Labai dėkojame jai.
Mokiniai turėjo aiškius tikslus. Pirmiausiai aplankėme VŠĮ ,,Rūtos užuovėją“, kurioje glaudžiasi beglobiai gyvūnai senjorai. Atidavę dovanas, apžiūrėdami šuniukus, stengėmės kiekvieną paglostyti, pakalbinti. Būdami su gyvūnais, vaikai stebėjosi, kaip galima taip elgtis, kodėl jie buvo išmesti. Vieną norėjome ,,įsisūnyti“, tačiau šeimininkė jo neatidavė – pati augins. Išvažiavome susimąstę, tylūs….
     Kitas kelionės tikslas buvo alpakų ūkis. Kadangi šie gyvūnai skirti relaksacijai, tai ir mūsų nuotaikos buvo visiškai kitokios. Išklausėme labai jautrų šeimininkės pasakojimą, pamaitinome švelniakailius ir išvykome namo.
                                                                                          Mokinių tarybos kuratorė Diana Deksnienė

spacer