Draugiškos estafečių varžybos

    Nors už langų dargana ir rudeninė lijundra, bet pradinukų nuotaikos tai negadino. Jie spalio 27 d., kai 3-4 klasių rinktinė komanda (trenerė mokytoja D. Girdvainienė) išvyko į rajonines kvadrato varžybas, sporto salėje puikiai leido laiką sportuodami ir varžydamiesi draugiškose tarpklasinėse estafetėse.
Iš pradžių, vadovaujami ketvirtokės Saulės S., visi: nuo pirmoko iki ketvirtoko, noriai atliko ryto pramankštos pratimus. Po to, draugiškai susiskirstę į 4 mišrias komandas, dalyvavo linksmosiose estafetėse. Vieniems labiau sekėsi vikrumo, kitiems ,,sriubos“ pernešimo ar ėjimo tilteliu rungtyse.
Estafetes organizavo mokytoja R. Kiburienė. Jai talkino, rungtis vertino ir atsakingai rezultatus skaičiavo mokytojos I. Veikšrienė ir I. Putkienė. Finaliniai komandų taškai labai mažai skyrėsi, todėl, aišku, nugalėjo draugystė.
Mokiniams labai patiko kartu mankštintis ir lenktyniauti, padėti ir palaikyti draugą bei džiaugtis sėkme. Renginys įtrauktas į 4K veiklas, o jo reikšmė apmąstyta mokiniams reflektuojant.
                                                                                                                       Mokytoja Irena Veikšrienė

 

spacer