Mažosios olimpinės žaidynės

      Birželio 10 dieną į Pandėlio gimnazijos stadioną rinkosi pradinių klasių mokiniai, priešmokyklinio amžiaus grupės vaikai. Į svečius atvyko ir A.Smetonos šaulių 5-osios rinktinės šauliai. Renginio pradžioje 4 klasės atstovai iškilmingai įnešė Olimpinę vėliavą.
    Po nuotaikingos mankštos, pavaduotojos Alios Melvydienės sveikinimo žodžių žaidynių dalyviai skirstėsi į rungtis. Rungtys buvo organizuotos taip, kad kiekviena klasė išsiaiškintų po tris sportiškiausius berniukus ir mergaites. Vaikai jėgas išbandė šauliškose estafetėse, bėgimo, šuolio į tolį įsibėgėjus rungtyse, „Jaunojo futbolisto“, „Žolės riedulininko“, „Namelių“ estafetėse.
Mažųjų olimpinių žaidynių metu išaiškėjo, kurie sportininkai buvo šįkart greitesni, vikresni, šoklesni.
Priešmokyklinėje grupėje greičiausi buvo Jonas K., Domantas Š. ir Kajus M..
    Tarp pradinių klasių mokinių medalius gavo šie mokiniai:
    1 klasė – pirmosios vietos skirtos Vyteniui K. ir Gabijai B., antrosios – Algirdui L. ir Gabrielei S., trečiosios – Nojui K. ir Danielei B..
    2 klasė – pirmosios vietos atiteko Matui K. ir Monikai R., antrosios – Viliui B. ir Robertai V. , trečiosios – Žanui P. ir Saulei S..
    3 klasė – pirmosios – Jonui G. ir Aistei M., antrosios – Justui N. ir Aleksandrai G., trečiosios – Elijui B. ir Augustei D..
    4 klasė – pirmosios – Markui D. ir Inesai Š., antrosios – Kajui V. ir Ajai T., trečiosios – Kajui T. ir Kamilei V..
     Dėkojame visiems dalyviams, svečiams, savanoriams, technikiniam ir medicinos personalui.
                                                                                                Kūno kultūros mokytoja Rima Žėkienė

olimpinės pradinukų
spacer