Birželio 1-osios šventė

       Birželio 1 d. gimnazijos 1-4 klasių mokiniai šventė Vaikų gynimo dieną. Šventė buvo neįprasta, nes vyko miesto centre, prie seniūnijos, kur buvo iškilmingai iškeltos Lietuvos ir Pandėlio miesto vėliavos.
UDC administratorė J. Bagužienė pranešė, kad ši šventė skelbia jubiliejinių Pandėlio miesto 430 ir Pandėlio Švč. M. Marijos vardo bažnyčios 220 metų renginių pradžią.
Šventės dalyvius sveikino seniūnas A. Kulys, gimnazijos direktorė J. Kavoliūnienė, parapijos klebonas A. Kasperavičius, bendruomenės pirmininkas V.Tokarevas.
    Šventėje dainavo UDC solistės Faustėja P. ir Ugnė K.. Antrokės Jorė Č., Saulė S. ir Monika R. susirinkusiems padeklamavo eilėraštį ,,Aš moku augti“. Mokytoja Renata Kiburienė pakvietė visus pradinukus ir šventės svečius dalyvauti piešinių ant asfalto konkurse ,,Mano Pandėlys“. Skambant linksmai muzikai skvero takeliai pasipuošė vaikų piešiniais.
     Renginio pabaigoje kiekvienai klasei įteiktos padėkos ir saldžios dovanos. Net 15 gražiausių ir prasmingiausių piešinių autoriai buvo apdovanoti didžiuliais užrašų sąsiuviniais.
Nuoširdžiai dėkojame šventės rėmėjams S. ir K. Petroniams už vaikams padovanotas spalvotas kreidas ir miestelio parduotuvei ,,Aibė“ už saldžius prizus.

                                                                                   Mokytoja Renata Kiburienė

spacer