Respublikinis projekto „Jaunimas Gali“ renginys

      Spalio 29 dieną Kėdainių arenoje vyko Kazickų šeimos fondo programos „Jaunimas Gali“ sezono atidarymo šventė, kurioje tarp 300 dalyvių iš visos Lietuvos dalyvavo ir mūsų gimnazijos mokiniai su treneriu Martynu Karaliūnu.

     Vyko įvairios krepšinio rungtys, suburiančios jaunimą iš mažų miestų bei miestelių. Jaunimas turėjo galimybę nusifotografuoti su Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais. Pasibaigus krepšinio rungtims, vaikai ir jaunimas vyko diskusija „Tu gali“ su vienu garsiausių Lietuvos lenktynininkų Benediktu Vanagu. Svečias pasakojo savo karjeros istoriją, pabrėžė motyvacijos svarbą. Vėliau vyko hip-hop šokių užsiėmimai su iš Čikagos atvykusia šokių mokytoja Žiba Sidryte – arenoje šoko visi dalyviai. Mokiniams buvo skirtos gyvenimo įgūdžių ugdymo užduotys, jaunimas turėjo progą susipažinti su Dr. Juozo P. Kazicko gyvenimu ir pasiekimais. Treneriams, mokytojams, socialiniams darbuotojams vyko diskusija su Benediktu Vanagu tema „Netradiciniai darbo metodai mūsų kasdienybėje“. Šventės pabaigoje apdovanotos visos dalyvavusios komandos. Džiaugiamės, kad mūsų gimnazijos žemesniųjų klasių mokinių komanda respublikoje iškovojo III- ąją vietą.

        Vaizdo įrašą galite matyti:https://www.facebook.com/jaunimasgali/videos/718677188496754/?__xts__[0]=68.ARDbTJYU0zkNIzVFOfy06qrgrPcrBH5XH0vZwiKDmwuENpkISfV8UMIgtgIQQsQqxrq9K3xHaEzJzFHKMQyYpTo7yklgflooKXel5AcAzyAmk7ouE52jzyVKIOyDW6o_uyc7rYbMFedXTQNEyD2YprTa_7chsjvfAkbbARAfPp2RRES_IubgC4SLlKhYEsSe_1yfxB4FQuVIGKJ75UcAL37FIABaqN-02b-YV4s&__tn__=-R

                                                                                             Projekto vadovas Martynas Karaliūnas     

spacer