Ketvirtokų projektas ,,24 valandos mokykloje ir ne tik‘‘

      Prieš pat rudens atostogas, spalio 26-27d., 4 klasės mokiniai kartu su klasės mokytoja Renata Kiburiene, anglų kalbos mokytoja Ala Krasauskiene bei tikybos mokytoja Egle Glemžiene vykdė projektą ,,24 valandos mokykloje ir ne tik‘‘. Projekto tikslas buvo skatinti klasės bendruomeniškumo jausmą vykdant netradicines ugdomąsias veiklas. Tad penktadienio rytą mokiniai į pamokas rinkosi nešini ne tik kuprinėmis, bet ir grėbliais, miegmaišiais, sportine apranga, maisto atsargomis.
     Po pamokų mokiniai mokyklos teritorijoje grėbė lapus. Vėliau jie apsilankė Pandėlio metalo apdirbimo UAB ,,Pandmeta“. Čia įmonės vadovas Aurelijus Ragauskas mokinius supažindino su bendrovės veikla.
    Vėliau ketvirtokai vyko į edukacinę pamoką Lailūnų kaimo bendruomenėje. Lailūnietė Daiva Lukošiūnienė papasakojo ir parodė, kaip senos knygos prikeliamos naujam gyvenimui.
Vakare į mokyklą rinkosi ir tėveliai, seneliai, mažieji broliai ir sesės. Po vakarienės, kurią ruošė Simo tėtis Valdas, vyko linksmosios estafetės, diskoteka. Smagu, kad veiklas paįvairino ir savanorės aštuntokės Liepa D., Gabija C., Viltė A. ir Goda I.. Jos berniukams organizavo „Protų mūšį‘‘, o mergaitėms – ,,Makiažo paslapčių‘‘ užsiėmimą.
    Vakarojimą pratęsė mokytojos Eglės Glemžienės ir parapijos klebono Alberto Kasperavičiaus ,,Vakaro malda‘‘. Naktinėjimai tęsėsi iki vidurnakčio. Projektas baigėsi ankstyvais šeštadieniniais pusryčiais mokykloje.
       Dėkoju visiems už dalyvavimą, aktyvią veiklą, pagalbą ir norą bendrauti bei bendradarbiauti.

                                                                                                                       4 klasės mokytoja Renata Kiburienė

Projektas ,,24 valandos mokykloje ir ne tik”. Pandėlio gimnazija. 4 klasė video .

Naktis mokykloje ir ne tik…
spacer