Konkursas „Sveikuolių sveikuoliai“

                   Lapkričio 23 d. Pandėlio gimnazijos 6 kl., 8 kl. ir II bg kl. komandos dalyvavo konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ II-ajame etape. Šiame etape rungėsi Rokiškio, Utenos, Zarasų, Ignalinos, Visagino, Švenčionėlių savivaldybių komandos. Mūsų gimnazijos komandos, laimėjusios I-ajame etape, atstovavo rajono savivaldybei.                   Konkurso tikslas – ugdyti mokinių gebėjimus saugoti ir stiprinti savo ir kitų sveikatą, vertinti savo ir kitų darbą komandoje.
                   Komandos buvo suskirstytos pagal amžiaus grupes. Žinių ir įgūdžių patikrinimas konkurso metu vyko pačiomis įvairiausiomis formomis: vaikai atliko testus, atsakinėjo į viktorinos klausimus, spėjo mįsles, sprendė kryžiažodžius, kūrė ketureilius, šūkius, gamino antireklamą, atliko judriąsias užduotis.
           Konkurse Pandėlio gimnazijos komandoms sekėsi labai gerai: IIbg klasės komanda savo amžiaus grupėje užėmė I-ąją, o 6 klasės mokiniai savo amžiaus grupėje – II-ąją vietas.
            Pagal nuostatus I-ąją ir I-ąją vietas laimėjusios komandos dalyvauja III-iajame konkurso etape.
Balandžio 28–29 d. Trakuose vyks mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ finalas. Linkime savo komandoms sėkmės.

                                                                                      6 klasės auklėtoja Vaiva Kubilienė

Konkursas
spacer